Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

                        

 

Mijn naam is Annemie van der Mullen. 51 jaar levens ervaring. Opgegroeid in een groot gezin als jongste van 6 kinderen. Getrouwd. Moeder van twee prachtige dochters (19 en 21 jaar). Verder bestaat ons gezin ook nog uit twee honden, drie katten en vijf kippen. Ik werk 3 dagen per week als financieel medewerkster. Hobby's zijn o.a. creatief zijn, lezen, tuinieren, mijn website ~ facebookpagina’s ~ instagram bijhouden.

Naar mijn mening is ieder mens uniek. Ik heb een hekel aan dat mensen in een hokje worden geplaatst of dat er een label op wordt geplakt. De afbeelding die bij deze pagina hoort verwoord dit perfect. 

Ik ben o.a. hoog gevoelig en creatief. De term HSP past wel bij mij. Dat uit zich op verschillende manieren en is niet altijd gemakkelijk voor mij, maar ook zeker niet voor de mensen in mijn naaste omgeving. Het blijft een leerproces.

Waar ik heel veel plezier aan beleef (naast mijn gezin en beestjes) is het maken van sieraden. Dat doe ik al heel lang. Het liefst ontwerp ik voor iemand een sieraad op maat. Geheel afgesteld op deze persoon in kleur, materiaal en ontwerp. Daarbij komt mijn gevoeligheid goed van pas.

Ik werk graag met (half) edelstenen. Het geeft een extra dimensie aan de sieraden. Iedere steen heeft zijn eigen energie, uitstraling en schoonheid.

Mijn sieraden en dromenvangers maak ik met veel liefde en positieve energie.
Ik hoop dat de bezoekers van mijn website en dragers van mijn sieraden dit ook zo ervaren.

De naam Unicorn Sun & Star is als volgt ontstaan;
Op de een of andere manier heb ik altijd al iets met Unicorns gehad.
Een van mijn favoriete uitspraken “Everybody needs some magic in life”
Een Unicorn of eenhoorn is een krachtig, zuiver, magisch en mystiek wezen
De “Sun” en “Star” zijn mijn dochters.
Dat bij elkaar gevoegd maakt de naam: Unicorn Sun & Star.

AmberMaan is mijn "spirituele" alter ego, ontstaan uit mijn wens om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten, mijn gedachten met andere te delen en dat onder de relatieve veiligheid / anonimiteit van een andere naam. Inmiddels is AmberMaan geen "schuilnaam" meer, maar hoort het volledig bij mijn hooggevoelige kant en spirituele interesses.

Dank je wel voor je interesse.

×

TOP