Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
PDFPrinten

Agaat Boom (AE05002)

Aantal in voorraad: 1
Boom Agaat - Botswana Agaat - Witte Agaat
Verkoopprijs: € 7,95
Korting
Beschrijving

Armband circa 18 cm geregen op DQ elastiek.
Metalen dubbelzijdige bedel met tekst "be yourself" en dubbelzijdige bedel "Uil" en metalen buisje kraal.
Voornamelijk Boom Agaat en enkele Botswana Agaat en Witte Matte 6mm agaat kralen.

Boom Agaat - Dendritisch Agaat
Sterrenbeeld: Maagd
Chakra: basis chakra (1e) en het hart chakra (4e)

Boomagaat legt een sterke verbinding met Moeder Natuur, van reusachtige bomen tot kamerplanten. Het is de steen van overvloed, hij brengt volheid en rijkdom in elk gebied van je leven. Bij je kamerplanten in de pot gelegd zal hij zorgen voor een weldadige groei. Boomagaat schept een vredige omgeving, zowel innerlijk als uiterlijk en moedigt aan van elk moment te genieten. Naast zijn sterk aardende werking helpt hij je gecentreerd te blijven en geeft hij stabiliteit in chaos of verwarring zodat een probleem eerder een uitdaging wordt.

Op de lange duur zorgt deze steen voor stabiliteit in gevoelens. Beschermt de hartchakra. Brengt balans terug in de chakra's. Sterk aardend en kalmerend. Geeft een veilig en beschermd gevoel. Geeft kracht, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en maakt standvastig. Voor mensen die veel genezing nodig hebben na zware ziekte. Daarnaast resoneert boomagaat met alles wat vertakt is, dus deze steen brengt heling aan bloedvat- en zenuwaandoeningen. Draag deze steen wel langere tijd om optimaal te profiteren van haar krachten. 

Agaat Algemeen:
Sterrenbeeld: afhankelijk van soort agaat
Chakra: afhankelijk van soort agaat

Dit is een zeer stabiel kristal, gevormd uit microscopische kristallen van kwarts in strepen. Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.

Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum instant houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort.

Agaten versterken de geestelijke functie door een betere concentratie en betere analytische vermogens. De liefde van agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan. Agaten met heldere kristallen kunnen herinneringen stimuleren.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning.

Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

Agaat stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieën. Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert. Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder. Het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier en het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 

Bron o.a. de Kristallengids - Judy Hall

×

TOP