Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
AE07007-Sodaliet
KE07006-en-AE07007_Sodaliet-a7
KE07006-Sodaliet
PDFPrinten

Sodaliet (AE07007)

Aantal in voorraad: 1
Sodaliet ~intuïtie~
Verkoopprijs: € 9,95
Korting
Beschrijving

Armband circa 18 cm lengte

Chakra: Keel chakra (5e), Voorhoofd chakra (6e)
Sterrenbeeld: Boogschutter

Sodaliet verenigt logica met intuïtie, maakt spirituele waarneming mogelijk en haalt informatie uit de hogere geest naar het fysieke niveau. Het stimuleert de pijnappelklier en het derde oog en verdiept meditatie. In een door Sodaliet versterkte meditatie kunt u de geest gebruiken om de omstandigheden te begrijpen waarin u zich bevindt. Sodaliet schept een drang naar waarheid en idealisme, waardoor het mogelijk wordt trouw aan uzelf te blijven en achter uw overtuigingen te staan.

Sodaliet lost elektromagnetische vervuiling op; plaats het op computer, om de straling ervan te blokkeren. Het is nuttig voor mensen die vatbaar zijn voor het sick-buildingsyndroom of elektromagnetische smog.
Het is een zeer nuttige steen voor groepswerk, want het zorgt voor harmonie en solidariteit in het streven naar een doel. Het stimuleert vertrouwen en kameraadschap tussen leden van de groep en moedigt onderlinge afhankelijkheid aan.
Deze uitstekende steen voor de geest heft mentale verwarring en intellectuele gebondenheid op. Sodaliet stimuleert rationeel denken, objectiviteit, waarheid en intuïtieve waarneming, en vergemakkelijkt de verwoording van gevoelens. Het kalmeert de geest en staat de ontvangst van nieuwe informatie toe. Sodaliet stimuleert de bevrijding van oude geestelijke conditioneringen en schept ruimte voor de toepassing van nieuwe inzichten.

Op psychisch niveau zorgt deze steen voor emotioneel evenwicht. Het kan een defensieve of overgevoelige persoonlijkheid transformeren en verdrijft oude angsten, fobieën, schuldgevoelens en controlemechanismen die u ervan weerhouden te zien wie u echt bent. Het vergroot uw zelfrespt, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Sodaliet is een van de stenen die schaduwkwaliteiten aan het daglicht brengen om ze te laten accepteren zonder ze te veroordelen.

Sodaliet zorgt voor balans in de stofwisseling, heft calcium tekort op en reinigt het lymfstelsel. Het herstelt schade door straling en bestrijdt slapeloosheid. Daarnaast behandelt het de keel, de stembanden] en het strottenhoofd en is het nuttig bij heesheid en een verstoorde spijsvertering. Het is koortswerend, verlaagt de bloeddruk en stimuleert de opname van lichaamsvocht.

POSITIE: Leg het op een relevante plaats of draag het geruime tijd.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 


Bron o.a. de Kristallengidsen van Judy Hall en diverse lectuur

×

TOP