Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Maansteen
PDFPrinten

Maansteen

Aantal in voorraad: 1
emotionele balans. ~ intuïtie ~ zelfinzicht
Verkoopprijs: € 7,95
Korting
Beschrijving

Maansteen, lengte circa 18 cm

Chakra: Heiligbeen chakra (2e)

Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Weegschaal

Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Evenals de maan is de steen weerkaatsend en herinnert hij ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering zoals ook de maan wast en afneemt. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt u bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie en moedigt lucide dromen aan, vooral bij volle maan.

Maansteen wordt traditioneel gebruikt om paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen. Als hanger gedragen leert het u uw paranormale vermogens te accepteren.

Op het psychische vlak kalmeert maansteen overdreven reacties op situaties. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie Het brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht en helpt mannen die in contact met hun vrouwelijke kant willen komen. Deze steen is het volmaakte tegengif voor de overdreven macho of de veel te opzichtige vrouw.

Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress en het verbetert emotionele intelligentie. Op de zonnevlecht gelegd haalt het oude emotionele patronen naar boven, zodat ze begrepen en opgelost kunnen worden. Maansteen zorgt voor diepe emotionele genezing en geneest stoornissen in het bovenste spijsverteringskanaal die met emotionele stress samenhangen.

Fysiek heeft maansteen invloed op de vrouwelijke voortplantingscyclus en verlicht menstruatieklachten en spanning. Zijn verbinding met de pijnappelklier-zorgt voor evenwicht in het hormonale stelsel en stabiliseert de balans van vloeistoffen. De steen biedt hulp bij shock en is nuttig voor hyperactieve kinderen.

Maansteen helpt de spijsverterings- en voortplantingsorgaan, neemt voedingsstoffen op, neutraliseert vergiften, stopt vochtophoping en vertraagt de degeneratie van huid, haar, ogen en vlezige organen zoals de lever en alvleesklier. Erg nuttig bij PMS, conceptie, zwangerschap, bevalling en borstvoeding. De steen kan slaapwandelen voorkomen.

Let op: als je goed om gaat met deze steen heb je er lang plezier van. Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Als de steen zijn glans verliest kan je deze opwrijven met een doek met eventueel wat olie erop.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP