Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
Geen afbeelding ingesteld
PDFPrinten

Labradoriet

Aantal in voorraad: 1
Bescherming ~ magie ~ meditatiesteen ~ mystiek
Verkoopprijs: € 12,50
Korting
Beschrijving

Chakra: resoneert met alle chakra's maar het meest met de Derde Oog chakra (6e), Kruin chakra (7e) en werkt op de aura
Sterrenbeeld: resoneert met alle sterrenbeelden, maar het meest met Leeuw, Schorpioen, Boogschutter
Numerologie: 6
Planeet: Uranus, Maan
Element: Lucht

Afmeting: circa 7 x 5 cm gewicht is circa 148 gram

Eigenschappen zijn onder andere:
- kalmeert een overactieve geest
- helpt bij verandering, geeft kracht en doorzettingsvermogen
- verbetering van mentale alertheid en intellect
- geeft een extra impuls aan inspiratie en originaliteit
- helpt wetenschappelijke analyse, helpt om vele mogelijkheden tegelijk te zien
- ondersteunt het mogelijk maken van magie
- geeft ondersteuning bij onzekerheid, angst, stress

Labradoriet is een steen die prachtige flitsen van iriserende kleuren van blauw, groen, geel, koper en grijs vertoont. Het dankt zijn naam aan de plaats waar het in 1770 door Moravische missionarissen in Labrador in Canada werd gevonden. Het werd al meer dan duizend jaar gebruikt door de inheemse bevolking van Maine, waarvan de Inuit geloofden dat het stukjes van de Aurora Borealis waren die op aarde waren gevallen. Hij werd door sjamanen en genezers gebruikt als een steen van bescherming, zelfontdekking en universeel bewustzijn. In de jaren 1940 werd in Finland een soort Labradoriet gevonden die het hele spectrum van kleuren laat zien en Spectroliet werd genoemd. 

Labradoriet activeert het innerlijke oog, waardoor men zich het verleden, de toekomst en verre oorden duidelijker kan voorstellen. Het kan iemand helpen zich te verplaatsen naar alternatieve niveaus van bewustzijn en vibratie, waardoor men zich bewust kan 'bewegen tussen de werelden'. Labradoriet helpt bij de manifestatie van allerlei vormen van serendipiteit (toeval) en synchroniciteit en laat ons de prachtige kansen zien die zich voordoen als we in harmonie zijn met al onze aspecten, zowel alledaags als spiritueel.

Labradoriet komt tot leven als je de steen in je handen neemt. Met iedere beweging laat hij andere kleuren en patronen zien. Vaak is er één kleur prominent aanwezig;
Blauw; uiten, verdieping, rust, intuïtie, beïnvloed het 5e en 6e chakra
Groen; groeikracht, vernieuwing, harmonie, centrum, vrijmaken van emoties, beïnvloed het 4e chakra
Geel/goud; lichtkracht, levensvreugde, zelfvertrouwen, concentratie, beïnvloed het 3e chakra

Een hele goede steen voor hoog gevoelige (HSP) mensen, het schermt de aura af, waardoor je de energie bij jezelf houdt en daardoor niet meer zo snel moe wordt. Ook een goede steen voor therapeuten, om bij zichzelf te blijven na elke therapie.

Iriserend Labradoriet is een zeer mystieke en beschermende steen die licht brengt. Het verhoogt het bewustzijn en legt een verbinding met universele energieën. Buigt ongewenste energieën af van de aura en voorkomt dat energie weglekt. Het vormt een barrière voor negatieve energieën die bij therapie vrijkomen en kan u meenemen naar een andere wereld of andere levens. Als steen van esoterische kennis vergemakkelijkt het de initiatie in de mysteries.

Verhoogt het bewustzijn en aardt spirituele energieën in het fysieke lichaam. Deze steen stimuleert intuïtie en occulte vermogens, inclusief de kunst om goed te ‘timen’; het brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte en maakt het begrijpen ervan mogelijk.

Verbant angsten en onzekerheden en het afval van teleurstellingen in het verleden of uit vorige levens. Het versterkt het geloof in het zelf en het vertrouwen in het Universum en verdrijft projecties van anderen, inclusief denkvormen die aan de aura vastzitten.

Kalmeert een overactieve geest en geeft energie aan de verbeelding, waardoor nieuwe ideeën ontstaan. Analyse en rationaliteit zijn in evenwicht met de innerlijke visie. Zorgt voor contemplatie en introspectie. Het schept een synthese tussen intellectueel denken en intuïtieve wijsheid en verdrijft illusies door naar de kern van de zaak te gaan en de echte intentie achter daden en handelingen te laten zien. Deze steen haalt onderdrukte herinneringen uit het verleden boven tafel.

Sterrenbeeld Vissen: heeft een verzachtende werking op de ziel, beschermt de Vis tegen geestelijke druk en tegen negatieve energieën van buitenaf. De energie van de Labradoriet versterkt de kracht van de intuïtie van de Vis en geeft de nodige kracht om veranderingen door te zetten. 

Het stuk op de foto is het stuk dat u krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP