Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EK20104-serafiniet
EK20104-serafiniet-1
EK20104-serafiniet-2
EK20104-20105-serafiniet-knuffelstenen
PDFPrinten

Serafiniet

Aantal in voorraad: 1
kracht ~ liefde ~ troost ~ spiritueel perspectief ~ ondersteunt immuunsysteem
Verkoopprijs: € 3,00
Korting
Beschrijving

Chakra:  Hart chakra (4e), Kruin chakra (7e)
Sterrenbeeld: boogschutter

Afmeting circa 1,5 x 1,8 cm

Ik heb geprobeerd om haar schoonheid op de foto te laten zien. Maar zoals met veel (eigenlijk alle) stenen het geval is, ze komen tot leven in je handen.....

Serafiniet is een van de belangrijkste helende stenen van onze tijd. Eén van de krachtigste genezers van het fysieke lichaam.

Werkt vitaliserend en geeft een gevoel van geluk en welzijn. Ondersteunt bij het loslaten van Ego . Bevordert een positieve, liefdevolle houding ten opzichte van anderen en jezelf. Geeft zelfbeheersing. Kalmeert woede uitbarstingen. Werkt pijnstillend en koortsverlagend. Een reinigende en verjongende steen. Heeft sterke ontgiftende eigenschappen.

De naam Serafiniet is afgeleid van het woord serafijn. Serafijnen zijn de hoogste rang engelen. Engelen van Licht, Liefde en Vuur. De schitterende witte strepen in de donkergroene steen (ook wel chlorietjade genoemd) doen denken aan de verfijnde vleugels van een engel.

Levensdoel, Boodschappen van Engelen, Doorbreken negatieve patronen, Aura reinigen, Liefde, Kracht, Troost, Spirituele verlichting, Chakra's in balans brengen, nieuwe energie, jezelf helen, regeneratie, verbinding met engelen.

Serafiniet niet met water reinigen.

De hanger op de foto is de hanger die u krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 
×

TOP