Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan-18
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan-3
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan-264
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan-15
EHD07043-sneeuwvlok-obsidiaan-274
PDFPrinten

Sneeuwvlok Obsidiaan

Aantal in voorraad: 1
Balans ~innerlijke rust ~ inzicht ~ opruimen ~ vrede
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Stuit / Wortel chakra (1e)
Sterrenbeeld: Maagd, Schorpioen, Steenbok
Numerologie: 8 en 33
Planeet: Aarde
Element: Aarde

Afmeting: circa 2,5 x 1,8 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- geeft inzicht
- bevordering van de gemoedsrust
- spirituele puurheid
- hulp bij meditatie
- helpt bagage uit het verleden op te ruimen
- oplossen van blokkades en angsten
- het tempert woede en wrok
- verzacht eenzaamheid
- helpt bij het ontgiften

Naast de algemene eigenschappen van obsidiaan is sneeuwvlok obsidiaan een zacht werkende obsidiaan soort. Bevordert innerlijke rust en vrede. Zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Geeft inzicht. Helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen. Verlicht angsten, shocks en trauma’s. Geeft verlichting bij pijn, zowel lichamelijk alsook geestelijk. Samen met Rhodoniet is het één van de krachtigste ‘eerste-hulp-stenen’.

Brengt naar boven wat diep is weggestopt en werkt diep in op het onderbewuste. Reinigt de ruimte van negatieve geestelijke invloeden en geeft beschermt tegen geestelijke aanvallen. Helpt helder te denken en stimuleert je om naar nieuwe dingen te kijken. Laat je energie weer doorstromen.

Obsidiaan is een natuurlijk vulkanisch glas dat gevormd wordt na uitbarstingen. Het komt in verschillende vormen voor, waaronder Sneeuwvlok Obsidiaan en Regenboog Obsidiaan. Het gebruik van Obsidiaan dateert uit het Stenen Tijdperk en wordt al duizenden jaren gebruikt in de wapentechniek en bij rituelen. De Meso-Amerikanen en de Maya's polijsten het tot spiegels. Ze gebruikten ze om in contact te komen met geesten en als portalen naar andere rijken. De "sneeuwvlokken" in Sneeuwvlok Obsidiaan zijn afkomstig van het mineraal Cristobaliet.

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 

×

TOP