Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
PDFPrinten

Hematiet

Aantal in voorraad: 1
Aarding ~ bescherming ~ energie ~ evenwicht ~ kracht ~ zelfreinigend
Verkoopprijs: € 7,95
Korting
Beschrijving

Chakra: Stuit/wortel chakra (1e)
Sterrenbeeld: Ram, Waterman
Numerologie: 9
Planeet: Mars
Element: Aarde

Klik HIER en bekijk de video op Instagram

Afmeting: circa 2,1 x 1,5 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- aarding en evenwicht
- stimuleren van kracht en moed
- bevordert liefde en persoonlijk aantrekkingskracht
- verbetert en stimuleert het geheugen, denkproces, gedachten en berekeningen
- sterk beschermingskristal

Door de nieuwetijds stenen raakt de Hematiet, naar mijn mening, wat in de vergeethoek. Ten onrechte in mijn ogen want Hematiet hoort voor mijn gevoel in je basis stenen uitrusting.

Zeer geschikt voor kinderen/pubers om als knuffelsteen in hun broekzak mee te dragen als ze bijvoorbeeld naar school gaan.

Hematiet wordt al gebruikt sinds de tijden van Babylon en het oude Egypte omdat hij ervaren werd als een goede talisman met vele helende krachten en mooie steen om te dragen. De hematiet werd als krachtig amulet beschouwd. Hij zou beschermen tegen hekserij en het boze oog en zou via dromen waarschuwen voor naderend onheil.

Een zelfreinigende steen: hij laat opgenomen energie afvloeien naar de aarde. Om die reden wordt hij gebruikt om andere stenen te ontladen.

Ideale steen om de atmosfeer in een vertrek te reinigen. De steen helpt zeer goed bij het absorberen van aardstraling. Plaats een bol of grote trommelsteen op de grond in de ruimte waar de aardstraling is geconstateerd. Plaats een hematiet in het midden van een "Gouden Driehoek" om deze waar nodig te ontladen en energie af te voeren.

Het is een heel sterk aardende en beschermende steen. Geeft meer zelfvertrouwen en draagt bij aan het hebben van meer zelfrespect. Het is een steen die harmoniserend werkt en oude (negatieve) gedragspatronen zoals verslavingen kan doorbreken. Versterkt de wilskracht en zodoende ondersteunt deze bij het veranderen van oude gedragspatronen.
 
Sterk beschermend en maakt je bewust van wat je nodig hebt. Negatieve energie wordt getransformeerd in positieve energie en de sterk aardende werking voorkomt dat je gaat 'zweven'. Geeft je de warmte en energie.

Let op! Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden maar moet goed afgedroogd geworden als het in contact is geweest met water. De steen kan anders gaan roesten!

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 

×

TOP