Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH9103-rode-jaspis
EH9103-rode-jaspis-1
EH9103-rode-jaspis-2
EH9103-rode-jaspis-3
PDFPrinten

Jaspis Rood

Aantal in voorraad: 1
Aarding ~ bescherming tegen negatieve energie ~ daadkracht ~ evenwicht
Verkoopprijs: € 2,95
Korting
Beschrijving

Chakra: Stuit chakra (1e)
Sterrenbeeld: Ram, Schorpioen
Numerologie: 6
Planeet: Mars
Element: Aarde

Afmeting: circa 2,5 x 1,5 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- ondersteunt dapperheid
- sterk aardend
- verhoogt fysieke kracht en seksuele energie
- moedigt eerlijkheid aan
- versnelt de energie
- astraal reizen en dromen herinneren
- stimuleert nieuwe ideeën

Jaspis is een ondoorzichtige variëteit van kwarts en komt voor in heel veel verschillende patronen en kleuren. Van de eenvoudige rode en gele Jaspis, tot "patroon" Jaspis zoals Picasso en Picture Jaspis, tot luxe jaspis zoals Kambaba (Elderiet), Mookaiet en Oceaan Jaspis welke alleen op kleine, geselecteerde locaties te vinden zijn. Jaspis is soms vermengd met andere mineralen, zoals Unakiet, dat is rode Jaspis gemengd met Epidoot. Jaspis was een favoriete steen in de oude beschavingen. Ze werden gebruikt voor o.a. juwelen, zegels en houtsnijwerk.

Jaspis is een goede beschermsteen en absorbeert negatieve energieën en beschermt tegen straling. Rode Jaspis helpt tegen woede en helpt bij het verkrijgen van innerlijke harmonie. Rode Jaspis is een zeer krachtige steen en een echte aardende steen. 

Rode Jaspis bevordert de doorstroming van energie en doorbreekt eventuele blokkades in de onderste chakra's. Rode Jaspis reinigt en balanceert de Chakra's en zet je in je kracht. Het bevordert het doorzettingsvermogen. Jaspis helpt je ook om voor jezelf op te komen en vermindert de angst voor conflicten. Op spiritueel vlak helpt Rode Jaspis om de aura te reinigen en te stabiliseren. Het vergemakkelijkt uittredingen zodat je makkelijk kunt reizen naar andere dimensies. Rode Jaspis helpt ook om dromen te herinneren als je de Rode Jaspis tijdens het slapen onder het kussen legt.

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 

×

TOP