Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
PDFPrinten

Lava aroma steen

Aantal in voorraad: 1
Aroma - parfum lava steen
Verkoopprijs: € 2,50
Korting
Beschrijving

LAVA:
Chakra Lava: basischakra en hartchakra

Lava heeft de energie van vuur, maar ook van de aarde in zich. Het vuur wordt door de aarde enigszins afgezwakt.
Een ideale steen voor mensen die heel gevoelig zijn voor de energie van stenen maar toch wat vuur en kracht kunnen gebruiken. 
Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend. De steen zet aan tot handelen en geeft je het doorzettingsvermogen om een project of plan ook af te ronden. Omdat lavasteen ook aardt en overtollige energie afvoert, vergroot het je persoonlijke kracht op een gebalanceerde, zachte manier. Het activeren gebeurt op een rustige en weloverwogen manier. Lava steen staat bekend als een aardende steen die helpt je wilskracht te vergroten en je moed geeft. Het begeleid en geeft doorzettingsvermogen in tijden van verandering en moeilijke keuzes. Lava steen zou helpen woede te verdrijven en persoonlijke kracht te versterken op een uitgebalanceerde manier. 

De Lava kan eventueel ook als aroma / parfum  of scrub steen gebruikt worden.

De lava stenen zijn zeer geschikt voor aromatherapie met essentiële oliën. Druppel de etherische olie op de lavasteentjes voor een optimale therapeutische werking. Maar de steen kan ook gebruikt worden als parfum steen. Spuit een beetje parfum op de steen en laat hem drogen. Hierdoor hoef je de parfum niet direct op de huid te spuiten. Ideaal als je overgevoelig bent voor parfum of er een allergische reactie van krijgt. 

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 

×

TOP