Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EHD09025-blauw-stroom-4
EHD09025-blauw-stroom-3
EHD09025-blauw-stroom
EHD09025-blauw-stroom-1
EHD09025-blauw-stroom-2
PDFPrinten

Blauwstroom - Blaufluss

Aantal in voorraad: 1
Bescherming ~ levensvreugde ~ positiviteit ~ tiener ~ vergevingsgezind
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra: resoneert met alle chakra's, maar in het bijzonder met de Keel chakra en 3e Oog chakra
Sterrenbeeld: resoneert met alle sterrenbeelden, maar in het bijzonder met Weegschaal
Numerologie: 3
Planeet: onbekend
Element: Water

Klik HIER en bekijk de video's op Facebook

Afmeting: circa 2,5 x 2 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- helpt je kalm te blijven in stressvolle omgevingen
- Helpt om je energie te revitaliseren
- helpt je jouw doelen en ambities te realiseren
- versterkt je zelfvertrouwen
- zeer beschermend en heeft een warme, positieve energie

Goudsteen is een door de mens vervaardigd glas dat stukjes koper bevat en werd in de 17e eeuw bij toeval in Venetië uitgevonden door de familie Miotti, hoewel er eerdere voorbeelden van goudsteensoortmateriaal in Perzië zijn opgetekend. De kleur is meestal bruin/rood, maar er zin ook ook blauwe en groene varianten. Soms wordt hij ten onrechte aangeduid als Zonnesteen, maar Zonnesteen is wel een natuurlijke edelsteen.

Diep koninklijk blauw met mooie glitters. Glitters die pas echt opvallen als het licht ermee speelt. Eenmaal gezien, blijf je kijken. En erg moeilijk om op foto of camera vast te leggen.

Blauwstroom / Blaufluss staat voor blijheid en positiviteit. Hij versterkt de positieve kanten en geeft levensvreugde. Geeft balans op je emotionele lichaam, laat je het leven zien zoals het is en maakt je vergevingsgezind naar andere mensen.

De perfecte steen voor een tiener!

Resoneert het sterkste met de keel chakra (5e) en derde oog chakra (6e). Voorkomt opkroppen van emoties. Helpt bij het vinden van je plaats in de maatschappij. Ideaal voor tieners die in overgangssituaties zitten (scholen) en het moeilijk vinden om bij zichzelf te blijven. Zorgt ervoor, dat je inzicht krijgt in je eigen gevoelens. Milde steen. Bij angsten en onrust is de steen aan te bevelen. Bevordert de individualiteit en de ambitie om verder te komen.

Een stuk blauwsteen in uw slaapkamer zorgt voor rust en minder dromen. De steen wordt o.a. gebruikt bij healing, meditatie, regressietherapie, massage en edelsteentherapie.

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.


Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 

×

TOP