Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EHD20014-maansteen-abrikozen
EHD20014-maansteen-abrikozen-1
PDFPrinten

Maansteen ~ Abrikozen

Aantal in voorraad: 1
Emotionele balans ~ intuïtie ~ zelfinzicht
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  Sacraal chakra (2e)
Sterrenbeeld: Kreeft, Vissen, Schorpioen, Steenbok, Weegschaal
Numerologie: 4
Planeet: Maan
Element: Water, Lucht

- Versterkt de intuïtie en het inzicht
- Heeft een kalmerende, liefdevolle energie
- Kalmeert zorgen en angst
- Helpt het beste in mensen naar boven te halen
- Sterke vrouwelijke energie

Afmeting circa 2,8 x 2 cm doorboorde hanger

Klik HIER voor video op instagram.

Naast de algemene eigenschappen van Maansteen heeft Maansteen abrikozen de volgende aanvullende eigenschappen:

Geeft vertrouwen in het eigen gevoel en leert situaties te aanvaarden zoals ze zijn. Het is een milde steen wat gebruikt kan worden voor zachte aarding. Geeft inzicht in problemen en vermindert het overdreven reageren op lastige situaties of uitdagingen.

De steen herinnert ons eraan dat alles deel uitmaakt van een cyclus van verandering, zoals ook de Maan wast en afneemt. Het kan worden ingezet bij mannen en vrouwen die teveel Yang als dadendrang hebben en is werkzaam om het Yin-aandeel als vrouwelijk gevoelsaspect in de mens te ontwikkelen.

Maakt het aardse leven gemakkelijker als men veel problemen heeft. Het leert je naar onderdelen van het probleem te kijken als het totale probleem te groot is, zodat men gemakkelijker de problemen kan aanpakken. Maansteen maakt tevreden en blij en troost verharde en verbitterde mensen.

Heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.
Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren.
Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.
De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Let op: is een zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en hij is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP