Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH20016 Charoiet
EH20016 Charoiet-1
PDFPrinten

Charoiet

Aantal in voorraad: 1
Daadkracht ~ obstakels overwinnen ~ omgaan met veranderingen ~ onvoorwaardelijke liefde
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Hart chakra (4e), Derde Oog chakra (6e), Kruin chakra (7e)
Sterrenbeeld: Maagd, Schorpioen, Boogschutter
Numerologie: 7
Planeet: Jupiter, Neptunus
Element: Lucht 

Bekijk HIER de instagram video

Het woord "chary" betekent in het Russisch magie of charme. Dit kristal staat ook bekend als Charoiet Jade, hoewel het geen relatie heeft met echte Jade. Het is een prachtige glinsterende paarse steen die populair is in juwelen, maar de oude Mongolen sneden er siervoorwerpen van en om rituele theeën in te koken.

Eigenschappen zijn onder andere:
- Het helpt je om te leven in het moment
- Het loslaten van oude relaties, het vooruitgaan in het leven
- Helpt om nieuwe mogelijkheden te zien
- Focust de geest, meditatie
- Verbetering van de intuïtie en concentratievermogen
- Gronden van het spirituele zelf, helpen met innerlijke visie
- Angst overwinnen


"Transformatie"

Een transformatie is een doelbewuste verandering. Waar ben je bang voor, wat houd je tegen.............
Charoiet is een steen van transformatie, een zielensteen die vrees overwint. Het stimuleert innerlijke visioenen en spirituele inzichten en helpt bij de verwerking van grote veranderingen op spiritueel niveau. Heel geschikt voor beginnende mediamieke mensen. Brengt je in contact met je gidsen. Reinigt het de aura en stimuleert onvoorwaardelijke liefde. Charoiet moedigt veranderingen in vibraties aan en legt een verbinding met hogere werkelijkheden. Tegelijkertijd zorgt het voor diepe fysieke en emotionele genezing. Het helpt je het huidige moment als volmaakt te accepteren.

Dit kristal maakt het je mogelijk anderen te accepteren en bevrijdt je van diepe angsten; het is met name nuttig bij het overwinnen van weerstand of het plaatsen van dingen in perspectief. Het schenkt voortvarendheid, kracht en spontaniteit en reduceert stress en bezorgdheid, wat een ontspannen houding mogelijk maakt. Charoiet is te gebruiken om dwanghandelingen en obsessies te overwinnen. Door het kruinchakra in evenwicht te brengen helpt het een gevoel van vervreemding of frustratie te boven te komen.

Geestelijk stimuleert Charoiet scherpe observaties en analyses. Charoiet aardt het spirituele zelf in de dagelijkse werkelijkheid. Opent het kruinchakra en brengt dat in evenwicht. Zet negatieve energie om in genezende. Het geeft het lichaam nieuwe energie als het uitgeput is, heelt en integreert dualiteiten. Verzacht krampen en pijnen. Een diepe slaap met krachtige dromen is een van zijn fantastische eigenschappen.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.
×

TOP