Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH20017-zwarte-maansteen1
EH20017-zwarte-maansteen-15
EH20017-zwarte-maansteen-2
EH20017-zwarte-maansteen-3
PDFPrinten

Maansteen ~ Zwart

Aantal in voorraad: 1
Emotionele balans. ~ intuïtie ~ zelfinzicht
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  Basis chakra (1e), Sacraal chakra (2e), Kruin chakra (7e).
Sterrenbeeld: Kreeft, Schorpioen en Weegschaal
Numerologie: 4
Planeet: Maan
Element: Water, Lucht

- Een diepe vrouwelijke energie
- Brengt emoties naar boven en opent blokkades
- Versterkt de intuïtie
- Helpt bij het ontwikkelen van paranormale gaven
- Verbindt je met spiritgidsen tijdens de bemiddeling

Afmeting circa 2,8 x 2 cm doorboorde hanger

Klik HIER voor video op instagram.

Zwarte maansteen wordt ook wel ‘nieuwemaansteen’ genoemd omdat het de raadselachtige en sterke energieën van de nieuwe maan bevat waarin alles als potentie bestaat.

Naast de algemene eigenschappen van maansteen helpt zwarte maansteen je aarden en beschermen bij spiritueel werk en stimuleert de spirituele ontwikkeling. Het helpt je een connectie maken met de energie van de maan.

Kalmeert heftige emoties. Versterkt de intuïtie en empathie. Filtert de ongewenste effecten van elektromagnetische straling. Helpt je om angsten onder ogen te zien en omarmt de moeilijke kanten van jezelf.

Heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven.
Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren.
Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn.
De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP