Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH20033-rozekwarts-donut
EH20033-rozekwarts-donut-1
EH20033-rozekwarts-donut-2
EH20033-rozekwarts-donut-4
PDFPrinten

Rozekwarts donut

Aantal in voorraad: 1
Liefde in de ruimste zin van het woord ~ emotionele genezing ~ tederheid
Verkoopprijs: € 7,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: Stier, Weegschaal
Numerologie: 7
Planeet: Venus
Element: Water

Afmeting: circa 4 x 4 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- bevordert zelfgenezing en zelfliefde.
- bekend als de steen van onvoorwaardelijke en universele liefde
- creëert een kalme atmosfeer, verdrijft negativiteit
- versterkt relaties.
- een schoonheidssteen - er wordt gezegd dat als je hem aan je bad toevoegt, je teint verbetert
- verhoogt de vruchtbaarheid en zou helpen miskraam voorkomen
- troost in tijden van rouw
- bevordert zelfvergeving, zelfvertrouwen en eigenwaarde
- stimuleert creativiteit en verbeelding, schrijven, muziek en kunst
- bevordert vergeving
- versterkt vrouwelijke energie en kwaliteiten
- verzacht crisis, fobieën, woede, spanning, stress, schuldgevoelens, angst, jaloezie, ontoereikendheid, wrok

Rozekwarts is gevonden in juwelen die teruggaan tot 7000 v.Chr. en is vandaag de dag nog steeds zeer populair. Het staat bekend als de steen van de universele en onvoorwaardelijke liefde. Volgens de Griekse legende werd Rozekwarts gevormd toen Ares (God van de Oorlog) de geliefde (Adonis) van de Godin van de Liefde Aphrodites aanviel en hun bloed het witte kwarts roze kleurde om Rozekwarts te creëren. Zeus kreeg toen medelijden met de geliefden en gaf Adonis voor 6 maanden van het jaar terug aan Aphrodite. Rozekwarts is ook een beroemde schoonheidssteen en de Egyptenaren geloofden dat het de teint verbeterde en hielp veroudering te voorkomen. In een Egyptisch verhaal gebruikte de godin Isis Rozekwarts om haar jeugd en schoonheid te behouden. Er zijn zelfs gezichtsmaskers gemaakt van Rozekwarts gevonden in Egyptische graven. Tot op de dag van vandaag voegen veel mensen deze steen toe aan hun badwater. 

Rozenkwarts is de steen bij uitstek van de liefde, voor anderen en voor jezelf. Het is kalmerend voor de geest; het helpt ons om zorgen, angst en emotionele trauma's uit het verleden los te laten. Hij stelt ons meer open voor het ontvangen en delen van liefde, mededogen en vriendelijkheid. Hij geeft fysieke stabiliteit en kracht aan het hart.

Door de zachte en liefdevolle Rozekwarts een zeer geschikte steen voor baby’s en kinderen. Een heel mooi kraamcadeau. Deze steen zal de baby voor de hele kindertijd bijstaan en de kindersfeer zacht houden. Leg een rozenkwarts onder het wiegje of ledikantje om de slaap te bevorderen. Ideaal voor kinderen die bang zijn om alleen te slapen en bijvoorbeeld voor huil baby’s of onzekere kinderen. Geeft kinderen met autistische aandoeningen ondersteuning waar ze veel aan kunnen hebben.

Weetje: Rozekwarts dankt zijn naam natuurlijk aan de roze kleur. De steen wordt vaak ten onrechte Rozenkwarts genoemd, maar hij heeft niets te maken met de bloem roos.

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Let op: fel zonlicht kan de kleur van Rozekwarts doen verbleken.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP