Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH20079-sugliet
EH20079-sugliet1
PDFPrinten

Sugiliet

Aantal in voorraad: 0
Verkoopprijs: € 15,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  opent alle chakra's maar vooral Hart chakra (4e), Derde Oog chakra (5e), Kruin chakra (6e)

Sterrenbeeld: boogschutter, maagd, vissen

Afmeting circa 2,5 x 2 cm

Klik HIER voor video op instagram. 

Sugiliet is een redelijk zeldzame steen. Lichtelijk radioactief. De straling is nauwelijks te meten en is niet gevaarlijk voor de gezondheid. Een heel goede steen is om te dragen bij wratten en moedervlekken. Fijne steen om te dragen bij menstruatie pijnen of overgangsklachten. 

Een goede steen voor dromerige mensen, omdat ze dan beter in het hier en nu kunnen functioneren.

Geeft rust. Versterkt alle zintuigelijke waarnemingen. Opent alle Chakra's en beschermt beschermt de aura tegen negatieve emoties. Zorgt ervoor dat je je minder snel laat leiden door je angsten en de problemen die je overal ziet. Helpt je meer in het moment te leven met meer focus. Helpt tot het komen van creatieve oplossingen voor hardnekkige en moeilijke problemen. Helpt bij het vinden van antwoorden op belangrijke vragen. Ondersteunt je om gefocust te blijven. Dit maakt sugiliet een goede steen voor kinderen met leesproblemen en spellingproblemen.

Het mangaan in de steen is een uitstekende pijnstiller en werkt goed bij hoofdpijn en onbehagen op elk niveau. Helpt bij nachtmerries, slapeloosheid, biedt gemoedsrust en kalmeert de zenuwen.


Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 
×

TOP