Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EHD20084-malachiet
EHD20084-malachiet1
PDFPrinten

Malachiet

Aantal in voorraad: 1
beschermer ~ heler ~ ontgiftend ~ transformatie
Verkoopprijs: € 17,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  hoort bij alle chakra’s, maar vooral bij de Basis chakra (1e) , Zonnevlecht chakra (3e), Hart chakra (4e), Keel chakra (5e)

Sterrenbeeld: waterman, weegschaal, stier, schorpioen.


Afmeting circa 3 x 2 cm 

Mooie en krachtige hanger.

Het dragen van een malachiet beschermt je tegen elektromagnetische stralingen zoals van computers en mobiele telefoons en aardstralen. Het is een sterke beschermsteen en neemt negatieve energieën en vervuiling gemakkelijk op uit zowel de atmosfeer als je lichaam.

Malachiet vergroot je gevoel voor schoonheid. Het maakt tevreden, geduldig en vergroot je invoelingsvermogen. Het helpt gevoelens als jaloezie en afgunst te verminderen. 

Helpt bij nachtmerries, (onverklaarbare) angsten en fobieën. Maakt verstandig, invoelend, rechtvaardig, leergierig en nieuwsgieri Helpt je je diepste wensen te verwoorden en woorden in daden om te zetten. Ondersteunt je, indien gewenst, om jezelf te veranderen en vastgeroeste patronen te verbreken.

Stimuleert om een intensief en passievol leven te hebben. Hij bevorderd de voorstellingsvermogen en fantasie en ontneemt al je remmingen en schaamte. Malachiet maakt je besluitvaardig en avontuurlijk en versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen. Hij reinigt je chakra;'s en brengt deze weer in balans.

Informatie kan door malachiet sneller opgenomen worden, hij scherpt het bewustzijn. Malachiet verfrist na lang geconcentreerd denken en na mentale arbeid. De steen vergroot het waarnemingsvermogen en de concentratie.

Malachiet is dé steen om te kiezen als je met dieren werkt. Hij helpt je om de dierentaal beter te begrijpen en is dan ook een geliefde steen bij paardenfluisteraars en dierenartsen.

Let op: De steen niet reinigen met water of zout want het kan hier door aangetast worden. Onder invloed van (fel) zonlicht, parfums, zeep en crèmes kan malachiet zijn kleur verliezen. Niet geschikt voor edelsteen elixer/water.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.
Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 
×

TOP