Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EH9082-agaat-wit.1
EH9082-agaat-wit.5
EH9082-agaat-wit.2
EH9082-agaat-wit
EH9082-agaat-wit.4
PDFPrinten

Agaat wit ~ Vredesagaat

Aantal in voorraad: 1
Aardend ~ balans ~ bescherming ~ zuivering ~ zwangerschap
Verkoopprijs: € 6,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Kruin chakra (7e)
Sterrenbeeld: Tweelingen en Schorpioen
Numerologie: 9
Planeet: Mercurius
Element: Aarde, Lucht

Klik HIER en bekijk de video op Facebook

Afmeting: circa 2 x 2 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- werkt aardend, stabiliserend en beschermend
- milde maar toch krachtige werking
- helpt de verbeelding te stimuleren
- helpt concentratie en focus
- brengt stabiliteit
- helpt lichaam, gedachten en geest in evenwicht te brengen

Werking Agaat in het algemeen: Een uitstekende steen om lichaam, geest en ziel weer in evenwicht te brengen en te harmoniseren. Hij reinigt en stabiliseert de aura, elimineert en transformeert negativiteit. Verbetert het mentale functioneren, de concentratie, het waarnemingsvermogen en het analytisch vermogen. Het verzacht en kalmeert, geneest innerlijke woede of spanning en creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Aanvullende werking Witte Agaat: Versterkt de intuïtie. Helpt je onderscheid te maken welke personen goed voor je zijn en welke mensen energie uit je trekken. Brenger van geluk. Helpt je een bron van positiviteit en energie te vinden in moeilijke situaties. Ook zal hij je helpen negatieve situaties te vermijden die schadelijk kunnen zijn, het onmogelijke in het mogelijke te veranderen, positieve mensen in je leven te brengen en nieuwe deuren te openen voor kansen. Wordt beschouwd als een aardende steen die spiritualiteit in je leven kan brengen, je mentale functies verbetert en je helpt helder te denken, vooral als je je zorgen maakt over bepaalde zaken. De witte kleur van de edelsteen Agaat wordt geassocieerd met vrede, kalmte, zuiverheid en bescherming.

Deze witte hanger helpt je stemming verbeteren. De zachte vibraties helpen je om je beter te voelen, je hart te bevrijden van woede, te helpen bij angst, frustratie, bitterheid, emotioneel trauma en je geest vrij te maken van negatieve gedachten. Deze prachtige steen helpt je negativiteit en negatieve emoties te overwinnen, door langzaam liefde in je hart te brengen. Door liefde in je hart te brengen, zal witte agaat je helpen negatieve emoties zoals verdriet en eenzaamheid te overwinnen. Het zal je helpen je beter te voelen en je geluk te vergroten. Door het dragen van deze edelsteen voel je je lichter en veel tevredener met je leven, rustiger en meer gefocust.

Van witte agaat wordt gezegd dat het de ultieme "zwangerschapssteen" is. Hij zou helpen om moeder en baby te beschermen, weeën te verzachten, ochtendmisselijkheid verlichten en zorgt voor een gezonde melkstroom voor de baby.

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP