Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Chakra, hanger
Chakra, hanger
Chakra, hanger
PDFPrinten

Chakra hanger

Aantal in voorraad: 1
Chakra hanger
Verkoopprijs: € 8,95
Korting
Beschrijving

 Chakra hanger met edelstenen 

Lengte circa 10 cm, edelstenen kralen circa 4 en 6 mm

Artistic wire koper kleur -> zie beschrijving helemaal onderaan deze tekst

De volgende stenen zijn met liefde uitgezocht. Passend bij de betreffende chakra's:

Mahonie Obsidiaan
1e Chakra, wortel / perineum Chakra, basiscentrum
2e Chakra, sacraal chakra, Sexueel centrum

Omschrijving:
Zorgt voor afvoer van negativiteit die loskomt. Geeft kracht in tijden van nood. Bij onrust in de buik. Versterkt de aura. Heft energieblokkades op. Stimuleert doorbloeding en verlicht pijn. Brengt de aarde- en kosmische energie samen. Ideale steen voor mensen die spiritueel werken en aarding verliezen. Als ondersteunende steen om een zwaardere emotionele steen aan te kunnen zodat men ergens sneller doorheen komt.

Rode agaat
1e Chakra, wortel / perineum Chakra, basiscentrum
2e Chakra, sacraal chakra, Sexueel centrum

Geeft zelfvertrouwen en moed. Verlicht bij heimwee. Tegen haaruitval. Bij vergiftiging, Bedplassen. Geeft levenslust. Voor extra stabiliteit. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest. Agaatschijven kan men goed gebruiken bij aardstralen en onderaardse rivieren als schild. Geeft veel aarding.

Gele Opaal
3e Chakra, navel Chakra, solarplexus, zonnevlechtcentrum

Zorgt dat je je geborgen en veilig voelt, bij onzekerheid en angst. Harmoniseert gevoelens, haalt spanningen uit gevoelens. Voor mensen die nooit tevreden zijn. Zet je weer terug op je karma pad. Geeft diep inzicht in je leven. Laat je zachter zijn voor jezelf.

Prehniet
4e Chakra, hart chakra / borstcentrum

Leert jezelf te accepteren zoals je bent, geeft oplossingen in moeilijke situaties. Tegen vetophoping, tegen aderverkalking, voor goede spijsvertering. Helpt bij spierverlamming, tegen gasvorming. Tegen chronische keel ontstekingen. Helpt je om zware stukken te verwerken die op je hart liggen. Geeft weer vrijheid in je hart.

Turkoois / turquoise
4e Chakra, hart chakra / borstcentrum 
5e chakra, keel Chakra

Beschermt tegen ongeluk, voor harmonie in het huwelijk. Helpt niet verwerkte emoties op te lossen. Bij ziekte van Pfeiffer. Bij reuma en gewrichtsontstekingen. Goed voor de prostaat. Bevorderd goede relaties. Schenkt welzijn. Beschermt je op lange reizen. Helpt oude trauma’s te genezen.

Lapis Lazuli
6e Chakra, 3e oog / voorhoofd Chakra
7e Chakra, kruin chakra

Engelensteen (Aartsengel Michaël). Vriendschapssteen, geeft naastenliefde. Bij slapeloosheid, epilepsie en angsten. Geeft mensenkennis en inzichten in situaties en onszelf. Waar ben ik mee bezig en wat moet ik veranderen. Is confronterend. Zorgt ook voor handelen. Voorkomt depressie. Geeft inzicht in omgeving en werk.

Amethist
6e Chakra, 3e oog / voorhoofd Chakra
7e Chakra, kruin chakra

Engelensteen (Aartsengel Zadkiël). Tegen hoofdpijn en migraine in combinatie met bergkristal. Bij pijnlijke menstruatie, voor geestelijk en lichamelijke reiniging. Voor spiritueel inzicht en contact. Helpt bij loslaten van angst en van haatgevoelens. Ondersteunt bij breken van verslavingen. Haalt spanning weg in het lichaam, maar ook in der ruimte. De donkere Amethist helpt bij spirituele ontwikkeling. In combinatie met Zwarte toermalijn en Rhodoniet goed voor vermindering van vlooien en teken bij huisdieren.

Beschrijving van de wire / draad die ik gebruikt heb: wire van hoge kwaliteit onder de naam ‘artistic wire’. Voordeel van artistic wire is dat het kleurlaagje minder snel beschadigd raakt. Verder is er ‘n speciaal laagje over ‘non tarnished silver’ en ‘non tarnished brass’ waardoor het veel minder snel verkleurt dan andere soorten wire en de kans op een allergische reactie minimaal wordt. Ze noemen dit dan ook wel ‘permanently colored copper wire’. Wire is namelijk oorspronkelijk van koper, met een gekleurd laagje. Artistic wire heeft betere kwaliteit waardoor het laagje niet zomaar los kan laten of verkleuren.

 

Bron: diverse internet sites.

Disclaimer: edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

Eenheden in doos: 1
×

TOP