Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
EK20078-labradoriet-hart2
EK20078-labradoriet-hart
EK20078-labradoriet-hart3
PDFPrinten

Labradoriet hart

bescherming ~ meditatiesteen ~ mystiek
Verkoopprijs: € 17,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  Zonnevlecht chakra (3e), Hart chakra (4e), Keel chakra (5e), Derde oog chakra (6e) en werkt op de Aura
Sterrenbeeld: boogschutter, steenbok, vissen

Afmeting circa 5 x 5 cm 

Klik HIER voor video op instagram. 

Labradoriet komt tot leven als je de steen in je handen neemt. Met iedere beweging laat hij andere kleuren en patronen zien. Vaak is er één kleur prominent aanwezig;
Blauw; uiten, verdieping, rust, intuïtie, beïnvloed het 5e en 6e chakra
Groen; groeikracht, vernieuwing, harmonie, centrum, vrijmaken van emoties, beïnvloed het 4e chakra
Geel/goud; lichtkracht, levensvreugde, zelfvertrouwen, concentratie, beïnvloed het 3e chakra

Labradoriet is een hele goede steen voor hoog gevoelige (HSP) mensen, het schermt de aura af, waardoor je de energie bij jezelf houdt en daardoor niet meer zo snel moe wordt. Ook een goede steen voor therapeuten, om bij zichzelf te blijven na elke therapie.

Iriserend Labradoriet is een zeer mystieke en beschermende steen die licht brengt. Het verhoogt het bewustzijn en legt een verbinding met universele energieën. Labradoriet buigt ongewenste energieën af van de aura en voorkomt dat energie weglekt. Het vormt een barrière voor negatieve energieën die bij therapie vrijkomen en kan u meenemen naar een andere wereld of andere levens. Als steen van esoterische kennis vergemakkelijkt het de initiatie in de mysteries.

Harmoniseert de fysieke en etherische lichamen* en heeft toegang tot spirituele wilskracht. Het verhoogt het bewustzijn en aardt spirituele energieën in het fysieke lichaam. Deze steen stimuleert intuïtie en occulte vermogens, inclusief de kunst om goed te ‘timen’; het brengt boodschappen uit het onbewuste naar de oppervlakte en maakt het begrijpen ervan mogelijk.

Verbant angsten en onzekerheden en het afval van teleurstellingen in het verleden of uit vorige levens. Het versterkt het geloof in het zelf en het vertrouwen in het Universum en verdrijft projecties van anderen, inclusief denkvormen die aan de aura vastzitten.

Kalmeert een overactieve geest en geeft energie aan de verbeelding, waardoor nieuwe ideeën ontstaan. Analyse en rationaliteit zijn in evenwicht met de innerlijke visie. Labradoriet zorgt voor contemplatie en introspectie. Het schept een synthese tussen intellectueel denken en intuïtieve wijsheid en verdrijft illusies door naar de kern van de zaak te gaan en de echte intentie achter daden en handelingen te laten zien. Deze steen haalt onderdrukte herinneringen uit het verleden boven tafel.

Labradoriet is een nuttige metgezel tijdens veranderingen en schenkt kracht en volharding. Als steen van volharding breidt het lichaam en ziel voor op het proces van opstijging.

Ondersteunt de behandling bij aandoeningen aan de ogen en de hersenen, verlicht stress en reguleert de spijsvertering. Het ondersteunt de behandeling van koude, jicht en reumatiek, brengt hormonen in balans, verlicht menstruele pijn en verlaagt de bloeddruk.

Deze steen herinnert ons dat wij allen wezens van licht zijn, hij geeft een helder inzicht en brengt onwankelbare innerlijke vrede door onze negatieve gedachten te transformeren. Verheldert ons spiritueel bewustzijn.

Sterrenbeeld Vissen: heeft een verzachtende werking op de ziel, beschermt de Vis tegen geestelijke druk en tegen negatieve energieën van buitenaf. De energie van de Labradoriet versterkt de kracht van de intuïtie van de Vis en geeft de nodige kracht om veranderingen door te zetten. 

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP