Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
onyx-marmer-c-1
onyx-marmer-c-2
onyx-marmer-c-3
onyx-marmer-c-4
onyx-marmer-a-b-c-16
onyx-marmer-a-b-c-28
PDFPrinten

Onyx Marmer theelicht (C)

Aantal in voorraad: 1
Combinatie van groene Aragoniet en Calciet
Steun, kracht, doorzettingsvermogen, standvastig, verantwoordelijk
Verkoopprijs: € 6,50
Korting
Beschrijving

Afmeting circa 7 cm doorsnede en gewicht circa 296 gram
Link met video's van de theelichten vindt je op mijn instagram

Chakra: Sacraal chakra (2e), Zonnevlecht chakra (3e)
Sterrenbeeld: tweelingen, leeuw, maagd, steenbok, vissen

De steen is eigenlijk geen onyx, maar groene Aragoniet in combinatie met Calciet. Het wordt onder de naam ‘marmer onyx’ verkocht vanwege de parallelle banden die onyx ook kent.

Onyx Marmer helpt je je doelen te bereiken. Hoe mooi is de combinatie van de energie van deze steen met het aansteken van een kaarsje waarmee je jouw intentie/vraag in het licht zet.

De combinatie van Aragoniet en Calciet samen helpen je om je persoonlijke ruimte, maar ook de ruimte waarin het theelichtje staat te reinigen. Het geeft een lichte energie en ondersteunt op milde wijze transformatieprocessen. Een hele fijne steen voor in een praktijk ruimte, maar ook goed voor mensen die met spirituele of persoonlijke ontwikkeling bezig zijn. Marmer onyx is een fijne, rustige aanwezigheid en geeft je een basis om op terug te vallen. Een mild werkende steen voor continue ondersteuning!

Geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Maakt standvastig, verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Stimuleert analytisch denken, logica en concentratie. Helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

Let op: deze steen niet teveel met water in aanraking laten komen. Niet met water reinigen.

Kan alleen als pakje verstuurd worden.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.
×

TOP