Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Geen afbeelding ingesteld
PDFPrinten

7e Chakra olie

Elemi, Rozemarijn, Laurier, Arve-den, Wierook en Myrrhe
Inhoud flesje 10 ml
Verkoopprijs: € 7,95
Korting
Beschrijving

Helpt bij het verkrijgen van inzichten en inspiratie. En laat je voelen met alles verbonden te zijn.

Een melange van de volgende etherische oliën:
Elemi: geeft een gevoel van vredigheid. Het maakt geblokkeerde energie weer vrij.
Rozemarijn: geeft helderheid en kracht om problemen aan te pakken en uit de weg te ruimen.
Laurier: het verheldert je geest. Het beschermt en geeft je geborgenheid en vertrouwen.
Arve-den: geeft de kracht niet te buigen voor de normen en waarden van anderen maar trouw te blijven aan jezelf. Versterkt het vrijheidsgevoel en het geloof dat iedereen uniek is.
Wierook: heeft een zuiverende werking op lichaam en geest. Het schenkt spiritueel bewustzijn.
Myrrhe: geeft helderheid, inzicht en innerlijke rust.

Chakra oliën zijn specifieke melanges van 100% zuivere etherische oliën. De composities van de 7 Chakra Olie Melanges zijn zodanig gekozen dat zij effectief kunnen worden aangewend om de chakra’s harmonieuzer te laten functioneren en zodoende de bij iedere chakra behorende talenten te ontwikkelen en te stimuleren.

Disclaimer: Etherische oliën nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.  Buiten bereik van kinderen houden.

Zoals alle stoffen, van water tot medicijnen, kunnen ook etherische oliën soms allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie gaat vaak gepaard met roodheid en jeuk, soms met huiduitslag. Nadat u bent gestopt met de uitlokkende stof, verdwijnen deze klachten doorgaans vanzelf. Sommige etherische oliën zijn fototoxisch, dit betekent dat ze pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken als ze worden aangebracht op de huid die binnen 24 uur wordt blootgesteld aan zonlicht of Uv-licht, bv zonnebank. Dit gaat vooral op voor bijvoorbeeld citrusoliën (én Bergamot olie). Fototoxische reacties vallen ook onder een allergische reacties of overgevoeligheidsreacties. Test altijd eerst 24 uur lang  met een druppel olie op de binnenkant van uw elleboog om te zien of er geen allergische reactie ontstaat!

×

TOP