Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
merleniet1
merleniet
PDFPrinten

Merleniet

Merleniet doorboorde hanger
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Merleniet doorboorde hanger
circa 3 cm x 2 cm x 1 cm - foto's van beide kanten van de steen

Merliniet is vernoemd naar de tovenaar Merlijn uit de legenden van Koning Arthur vanwege zijn sterke connectie met magie.

Sterrenbeeld: Tweelingen
Chakra: Zonnevlecht chakra (3e), hart chakra (4e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

KENMERKEN: Merliniet bevat de imprint van de gecombineerde kennis van sjamanen, alchemisten, magiërs en anderen die met magie werker. De dubbele kleurstelling vermengt de spirituele en aardse vibraties, waardoor u toegang krijgt tot spirituele gebieden. Deze steen ondersteunt de praktijken van de sjamanen en magische rituelen en vergemakkelijkt het lezen van de Akasha-kronieken, wat leidt tot reizen in vorige en toekomstige levens om inzicht te krijgen in de manier waarop in de toekomst geleefd dient te worden. Bijzondere geschikte steen voor sjamanisme, mediumschap, divinatie (bijvoorbeeld tarot en numerologie), Lichtwerk, healings en andere spirituele activiteiten. Omdat het een sterke connectie heeft met de elementen en de kracht heeft om deze te verenigen, is Merliniet ook een goed hulpmiddel bij Wicca en bij het werken met het Medicijnwiel. Dit kristal kan magie in uw leven brengen.

GENEZING: Gebruik Merliniet om zaken uit het vorige leven te genezen en om harmonie in uw leven te brengen. Merliniet zorgt voor evenwicht tussen yin en yang, het bewuste en onbewuste, intellect en intuïtie.
Fysiek bevordert de steen de doorstroming van energie door het lichaam en heeft hierdoor een positieve invloed op de bloedsomloop, het zuurstoftransport en het hart, het zenuwstelsel en de hersenen en de darmen.

POSITIE: Draag het om de hals of houd het achter de oren om toegang tot vorige levens te krijgen.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP