Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
TH07019-turkoois-dromenvanger-metaal
TH07019-turkoois-dromenvanger-metaal-1
PDFPrinten

Turkoois hanger

Aantal in voorraad: 1
Turkoois "dromenvanger" hanger
Verkoopprijs: € 5,50
Korting
Beschrijving

 Deze mooie metalen hanger kan door de sluiting op vele manieren gedragen worden.
Als hanger aan een ketting, maar ook als "tas" hanger, aan de binnenspiegel van je auto enz.
Je vindt er vast wel een mooi plekje voor.

De kralen in deze hanger zijn van Turkoois. Incl. de "beer" kraal.
De totale lengte incl. de sluiting is circa 10 cm, de doorsnede van de cirkel is circa 2,5 cm.

Sterrenbeeld: Schorpioen, Boogschutter, Steenbok
Chakra: keelchakra, voorhoofdchakra

Turkoois: welke ook volgens Indiaanse traditie bij dit teken hoort, verbindt de verheven idealen van de geest met de authentieke, levendige kracht van de planeet. De steen helpt geestelijke ideeën en inzichten uit te drukken en in het leven op aarde te integreren. Helpt de Vissen zijn ziel te openen voor de geheimen van de hemel en desalniettemin in de aarde geworteld te blijven en zijn weg te vinden in het dagelijkse leven.

Turkoois, een zeer efficiënte genezer, biedt troost aan de geest en welzijn aan het lichaam. Deze beschermende steen wordt al sinds mensenheugenis als talisman gebruikt. Naar verluidt verandert hij van kleur om te waarschuwen als er ontrouw dreigt. Turkoois bevordert spirituele afstemming op en communicatie met de fysieke en spirituele werelden. Op het derde oog geplaatst versterkt het de intuïtie en meditatie. Op het keelchakra heft het oude geloften en verboden op en laat het de ziel zichzelf meer dan ooit uiten. Het verkent vorige levens en laat zien hoe uw 'lot’ tot stand komt en hoe de creatie ervan afhangt van wat u op elk moment doet.

Turkoois is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Het schept evenwicht in alle chakra's, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele. In het traditionele denken verenigt turkoois de aarde en de lucht en brengt mannelijke en vrouwelijke energieën bij elkaar. Deze steen zorgt voor empathie en evenwicht. Als promotor van zelfverwezenlijking helpt turkoois bij creatieve oplossingen van problemen en kalmeert het de zenuwen als u in het openbaar moet spreken.

Op psychisch niveau is turkoois een versterkende steen. Het heft een martelaarshouding of zelfsabotage op. Op het geestelijke vlak zorgt turkoois voor innerlijke kalmte en alertheid, en bevordert het creatieve expressie. Emotioneel stabiliseert turkoois stemmingswisselingen en stimuleert het romantische liefde.

Fysiek is turkoois een uitstekende steen bij uitputting, depressie of paniekaanvallen. Het beschermt onder andere tegen invloeden van buiten en tegen vervuilende stoffen in de atmosfeer.

Turkoois versterkt de meridianen van het lichaam en de verfijnde energievelden. Het stimuleert de fysieke en psychische immuunsystemen, herstelt weefsels, ondersteunt de opname van voedingsstoffen, is goed tegen vervuiling en virusinfecties en geneest het hele lichaam, vooral de ogen (staar). Het kristal neutraliseert overmatige verzuring en is heilzaam in geval van jicht en reumatiek. Het remt ontstekingen, ontgift en verlicht krampen en pijn.

Naast de algemene kenmerken heeft de volgende soort aanvullende eigenschappen:Tibetaans turkoois is groen en heeft een iets andere vibratie dan het levendiger blauw. Het is met name nuttig voor het verwijderen van blokkades in het keelchakra en voor het vrijmaken van onderdrukte zelfexpressie tot ver in de voorouderlijke lijn, tot de oorzaak is gevonden.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 


Bron o.a. de Kristallengids - Judy Hall

 

 

×

TOP