Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
TH07022-metalen-dromenvanger-bloed-carneool
TH07022-metalen-dromenvanger-bloed-carneool-1
PDFPrinten

Bloed Carneool hanger

Aantal in voorraad: 1
Bloed Carneool "dromenvanger" hanger
Verkoopprijs: € 5,50
Korting
Beschrijving

Deze mooie metalen hanger kan door de sluiting op vele manieren gedragen worden.
Als hanger aan een ketting, maar ook als "tas" hanger, aan de binnenspiegel van je auto enz.
Je vindt er vast wel een mooi plekje voor.

De kralen in deze hanger zijn van "Bloed" Carneool.
De totale lengte incl. de sluiting is circa 9 cm, de doorsnede van de cirkel is circa 2,5 cm.

Sterrenbeeld: Kreeft
Chakra: 2e chakra: sacraal chakra

Werkt op de 2e chakra. Hij verwarmt, stelt gerust. Helpt om emoties los te laten. Zodat we eigenlijk onze zonnevlecht en de aarde chakra stimuleren om samen te werken. Hierdoor kunnen we zaken loslaten. We krijgen rust in onze zonnevlecht. Als deze niet goed werkt, kunnen we deze chakra niet ontladen en worden zaken naar boven afgevoerd. Het is beter stress en spanning naar onderen af te voeren. Zit dit “verstopt” dan zijn vaak hoofpijn of migraine het gevolg. Sterker dan de gewone carneool, ideaal om veel op te ruimen.

 

Zorgt voor standvastigheid, idealisme en sociaal gedrag. Schenkt moed, daadkracht en humor. Helpt bij het oplossen van problemen. Maakt actief. Als je vast zit geeft de Carneool je die duw die je nodig hebt. Sta op en doe iets. Geeft de energie voor een nieuwe start in het leven. Intensiveert de liefde en lust. Steen van de vernieuwing.De steen van het bloed, het lichaam wordt beter met alles (vooral zuurstof) verzorgd. Helpt tegen infecties, reuma en diabetes. Heel goed voor de milt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 

Bron o.a. de Kristallengids - Judy Hall en diverse andere lectuur

 

 

 

×

TOP