Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
EH9098-Nunderiet-2
EH9098-Nunderiet-4
EH9098-Nunderiet-1
EH9098-Nunderiet
PDFPrinten

Nunderiet

Aantal in voorraad: 1
Aarden ~ bescherming ~ in je kracht staan ~ levenspad
Verkoopprijs: € 10,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Stuit chakra (1e), hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: Stier
Numerologie: Onbekend
Planeet: Onbekend
Element: Onbekend

Klik HIER en bekijk de video op Facebook

Afmeting: circa 2 x 2 cm

Eigenschappen zijn onder andere:
- intuïtie
- spirituele bescherming
- motiverend
- opbeurend
- aardend
- kalmerend
- beschermt tegen "energie zuigers"
- helpt je op te gaan in een menigte 
- stimuleert spiritueel inzicht en een vooruitziende blik
- ontdoet je van negatieve emoties
- helpt je je emotionele pijn onder ogen te zien

Nunderiet is een combinatie van bruine Andalusiet kwarts en Epidoot die helpt om emoties te verheffen, te motiveren en naar de zonnige kant te leiden. Motiveert en stimuleert om te presteren op het allerhoogste niveau. Verheft emoties en lost negatieve emoties op zoals verdriet en droefheid, zelfmedelijden en rouw. Een aardende steen die je helpt geduldiger en rustiger te zijn bij het voortzetten van een project en gevoeliger te zijn voor mensen om je heen. Een zeer zachte steen die je helpt om emotionele pijn of wat onbewust verborgen is geweest onder ogen te zien, terwijl je jezelf geneest en het negatieve vervangt door liefdevolle en troostende energieën.

Werkt kalmerend op het hartchakra, dat emoties in evenwicht brengt en ons aanspoort helder te denken. Aardt en verankerd je diep in de aarde, terwijl hij stabiliteit biedt in mentale intelligentie en het ontwaken van het hart. Het is een prachtige steen voor het bijeenbrengen van groepen gelijkgestemden die samenhangende doelen willen bereiken, maar het geeft je ook de kracht om individuele inspanningen onbaatzuchtig maar met zelfvertrouwen na te streven.

Deze steen is super beschermend en heeft het vermogen om het auraveld te zuiveren, het op te laden met Licht, wat bescherming en troost biedt in tijden van verandering. Het aardt diep in de aarde, dus is het behulpzaam voor hen die met aarde-energieën willen werken of sjamanistische inspanningen willen verrichten. Nunderiet biedt de gelegenheid om met openhartige eerlijkheid de mensen in je directe omgeving te evalueren en diegenen los te laten die niet je hoogste goed dienen. Het laat dit gebeuren met gratie, ruimte makend voor gezondere relaties en partners; zowel persoonlijk als professioneel. Deze steen werkt als een baken voor gelijkgestemden.

Aan het eind van de dag laat Nunderiet je zien hoe we alles kunnen worden wat we kunnen zijn, in tegenstelling tot de persoon die we vrezen te zijn. Spirituele groei, een dieper zelfbesef, een beter gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en de kracht om de juiste richting in te slaan, worden gevoed met de energie van Nunderiet. Wees eerlijk. Wees verantwoordelijk. Vindt en koester de mensen die bij je passen. 

De hanger op de foto is de hanger die je krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP