Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
EHD20085-robij-in-fuchsiet
EHD20085-robij-in-fuchsiet1
PDFPrinten

Robijn in Fuchsiet

positiviteit ~ evenwicht ~ kracht ~ passie
Verkoopprijs: € 9,50
Korting
Beschrijving

Chakra:  Basis chakra (1e), Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: leeuw, schorpioen, kreeft en ram

Afmeting circa 4 x 2,5 cm 

Een mooie combinatie van Robijn en Fuchsiet. Een steen die je veerkrachtig maakt, ook onder moeilijke omstandigheden. 

Robijn: geeft kracht en energie en werkt sterk activerend Activeert het hart chakra en stimuleert passie, hartstocht, motivatie, enthousiasme, spontaniteit, seksuele activiteit, een positieve houding en overvloed. Maakt sterk en beschermt hierdoor tegen psychische aanvallen en mensen die energie bij je weghalen. Bevordert een heldere, scherpe kijk, concentratie en helpt hiermee realistische doelen stellen. Lichamelijk geeft de steen kracht en vitaliteit. Helpt tegen uitputting en apathie. Werkt ontgiftend en heeft een positieve werking op de bloedcirculatie, koorts, nieren en bijnieren, de voortplantingsorganen, de milt en infectieziekten.

Fuchsiet: versterkt de Robijn. Inzichtgevende steen. Versterkt je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. Geeft inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij met hen omgaat. Bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder negatieve gevolgen voor jouw energie. De steen werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen. Het vermindert de neiging om een slachtofferrol aan te nemen en om (door je gedrag of dat van anderen) in een slachtofferrol te belanden. 

Let op: niet met water reinigen!

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.
Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

 
×

TOP