Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
Geen afbeelding ingesteld
PDFPrinten

Harmonie (Bio)

Aantal in voorraad: 2
Inhoud flesje 5 ml
Lavendel, Rozemarijn, Sinaasappel, Salie
Verkoopprijs: € 6,75
Korting
Beschrijving

Eenheid, eensgezindheid, evenwichtigheid, kalmte, rust en vrede.

Insecten zoals muggen, vliegen en zilvervlies beestjes, zilvervisjes hebben een hekel aan deze geur en zullen jouw huis vermijden. De olie zal de insecten niet schaden, maar wel wegjagen. 

Een melange van de volgende etherische oliën:
Lavendel:
de geur van ontspanning, helpt de emoties in balans te houden en je lichaam en geest tot rust te brengen. Verdrijft slechte gedachten en neerslachtige gevoelens.
Sinaasappel: draagt warmte, begrip, vreugde en medeleven over. Zij ontneemt problemen hun gewicht, laat bezorgdheid verdwijnen en balanceert emoties.
Rozemarijn: is zeer opwekkend en zuivert lichaam, geest en stimuleert een positieve instelling. Zij sterkt de wil en geeft helderheid en kracht, geeft weerstand en wilskracht.
Salie: heeft een stimulerende, opwekkende, versterkende en verwarmende invloed. Helpt lusteloze mensen die hun zelfvertrouwen kwijt zijn of geestelijk overspannen zijn.

Disclaimer: Etherische oliën nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.  Buiten bereik van kinderen houden.

Zoals alle stoffen, van water tot medicijnen, kunnen ook etherische oliën soms allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie gaat vaak gepaard met roodheid en jeuk, soms met huiduitslag. Nadat u bent gestopt met de uitlokkende stof, verdwijnen deze klachten doorgaans vanzelf. Sommige etherische oliën zijn fototoxisch, dit betekent dat ze pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken als ze worden aangebracht op de huid die binnen 24 uur wordt blootgesteld aan zonlicht of Uv-licht, bv zonnebank. Dit gaat vooral op voor bijvoorbeeld citrusoliën (én Bergamot olie). Fototoxische reacties vallen ook onder een allergische reacties of overgevoeligheidsreacties. Test altijd eerst 24 uur lang  met een druppel olie op de binnenkant van uw elleboog om te zien of er geen allergische reactie ontstaat!

×

TOP