Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
PDFPrinten

White Sage / witte Salie wierook kegeltjes

Aantal in voorraad: 3
Witte Salie ~ warme, reinigende geur
Verkoopprijs: € 1,60
Korting
Beschrijving

Salie is een van de meest Heilige Kruiden voor de inheemse bevolking van Noord Amerika en werd/wordt voor vele rituelen gebruikt. Een andere naam voor deze wierook is indianen wierook. 
Deze wierook is zeer geschikt voor het reinigen van de aura, chakra's en ruimtes. Men zegt dat de wierookrook zich vastmaakt aan de negatieve energie in het gebied van de aura of de chakra`s en deze zo schoonmaakt dat het positieve energie wordt.

Salie is een rustgevende geur die kracht en wijsheid brengt. 

Laat je naar jouw eigen gevoel terugkeren. Maakt je bewust van pijn die je nog vasthoudt. Zet je duidelijk in het hier-en-nu. Deze geur resoneert sterk met de derde chakra, de zonnevlecht.


De Wierook van HEM is afkomstig uit Bangalore in India. Hij is van uitstekende kwaliteit en is verkrijgbaar in vele aroma’s. De stokjes zijn vervaardigd uit Bamboe en worden met de hand in hars gerold. Hierdoor wordt de geur bij het branden niet door het hout beïnvloed.

10 kegels in één doosje (past door de brievenbus).

Let op: wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook altijd branden in een geschikte wierookhouder.

×

TOP