Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0

Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie.

De studie van de getallen en hun energie en symbolische betekenis. Numerologie voorspelt niet de toekomst, het geeft slechts een beter inzicht in je levensloop. Geen enkele vergelijkbare studie (astrologie, kleurologie, handlijn- en schriftkunde enz.) kan een totaalbeeld geven van iemand. Het geeft inzichten, handvaten.  Jij hebt een uniek getallenstelsel dat dienst kan doen als gids. Niet meer en niet minder. Van oudsher wordt numerologie graag gecombineerd met astrologie. Door de verschillende studies te combineren worden de inzichten alleen maar uitgebreider/duidelijker.

De basis van de numerologie zijn de cijfers 1 t/m 9 en de hoek/meestergetallen 11, 22, 33. Deze laatste drie worden nooit tot één cijfer teruggebracht. Belangrijke getallen zijn o.a. je geboortegetal en het persoonlijk naamgetal. Maar verder kan je ook een numeroscoop opstellen waarin de volgende zaken aan de orde komen; zielsgetal, uitstraling, levensles, struikelblok, confrontatie/hulp, werkwijze en zelfbeeld. Verder kan je bijvoorbeeld ook kijken naar het universele jaar of je persoonlijk jaar, maand, dag, grote levenscycli en kleine levenscycli.

Nieuwsgierig naar wat jouw numeroscoop verteld? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden en prijzen.


*Geraadpleegde literatuur o.a. A.I. de Groot ~ numerologie praktisch toegepast en Kathleen Roquemore ~ numerologie invloed op uw leven.

PDFPrinten

Persoonlijke dag kalender

Aantal in voorraad: 100
Verkoopprijs: € 9,95
Korting
Beschrijving

De numerologie kent o.a. persoonlijke jaren, maanden en dagen. We hebben allemaal ons eigen persoonlijk getal en kleurvibratie. Sommige van onze getallen, zoals onze geboortedatum, staan vast. We hebben ook tijdelijke persoonlijke getallen met kleuren, die veranderen volgens de kalender. Elke dag, elke maand, elk jaar verandert de trilling. Elk getal is verbonden met een kleur. Als de trilling van het getal verandert, verandert de kleur ook. Er is een dag om te werken, een dag om zaken te doen, een dag om aandacht aan je innerlijk te besteden, een dag om samen te werken, een dag om te feesten.................

Je kunt bij mij een persoonlijke maand kalender bestellen. (Op verzoek zijn meerdere maanden ook mogelijk). Per dag wordt hierop aangegeven welk getal (1 t/m 9) bij een dag hoort. Je krijgt van mij een pdf met de maandkalender. Iedere dag is voorzien van het bijbehorende trillingsgetal en de kleur. Verder krijg je een uitleg van de trilling van de dagen. En welke edelsteen je eventueel op die dag kan ondersteunen.

Je krijgt de maand kalender via de mail toegestuurd als een PDF dokument.

De gegevens die ik van jou nodig heb is je geboortedatum en mail adres, deze svp als opmerking door geven bij de bestelling.

×

TOP