Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0

Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie.

De studie van de getallen en hun energie en symbolische betekenis. Numerologie voorspelt niet de toekomst, het geeft slechts een beter inzicht in je levensloop. Geen enkele vergelijkbare studie (astrologie, kleurologie, handlijn- en schriftkunde enz.) kan een totaalbeeld geven van iemand. Het geeft inzichten, handvaten.  Jij hebt een uniek getallenstelsel dat dienst kan doen als gids. Niet meer en niet minder. Van oudsher wordt numerologie graag gecombineerd met astrologie. Door de verschillende studies te combineren worden de inzichten alleen maar uitgebreider/duidelijker.

De basis van de numerologie zijn de cijfers 1 t/m 9 en de hoek/meestergetallen 11, 22, 33. Deze laatste drie worden nooit tot één cijfer teruggebracht. Belangrijke getallen zijn o.a. je geboortegetal en het persoonlijk naamgetal. Maar verder kan je ook een numeroscoop opstellen waarin de volgende zaken aan de orde komen; zielsgetal, uitstraling, levensles, struikelblok, confrontatie/hulp, werkwijze en zelfbeeld. Verder kan je bijvoorbeeld ook kijken naar het universele jaar of je persoonlijk jaar, maand, dag, grote levenscycli en kleine levenscycli.

Nieuwsgierig naar wat jouw numeroscoop verteld? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden en prijzen.


*Geraadpleegde literatuur o.a. A.I. de Groot ~ numerologie praktisch toegepast en Kathleen Roquemore ~ numerologie invloed op uw leven.

PDFPrinten

Persoonlijk Jaar

Aantal in voorraad: 100
Verkoopprijs: € 5,00
Korting
Beschrijving

Laat je persoonlijk jaar berekenen!

Het jaar waarin je je nu bevindt is je persoonlijke jaar en de begindatum is steeds op de dag van je verjaardag. 

Elk jaar zijn er bepaalde vibraties die ons leven beïnvloeden. Deze zijn voor ieder mens anders en daarom worden ze "persoonlijke jaren" genoemd.
Door deze te bestuderen leren we inzien welke jaren geschikt zijn voor zekere activiteiten en welke jaren we we die beter kunnen laten liggen.
Door hier rekening mee te houden kunnen we onszelf gelukkiger en succesvoller maken en zijn we in staat teleurstelling en frustatie te beperken of zelfs te vermijden.

Je krijgt de uitwerking via de mail toegestuurd als een PDF dokument.

De gegevens die ik van jou nodig heb is je geboortedatum en mail adres, deze svp als opmerking door geven bij de bestelling.


 

×

TOP