Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger2
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger3
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger1
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger
PDFPrinten

Rhodoniet en Agaat Dromenvanger

Aantal in voorraad: 1
Rhodoniet ~stabiliseert emoties~
Agaat ~aarding, balans, bescherming, persoonlijke groei, zelfacceptatie
Verkoopprijs: € 25,00
Korting
Beschrijving

Ring dromenvanger is circa 15 cm doorsnede

Rhodoniet

Chakra: Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: Stier

Rhodoniet stabiliseert emoties, voedt liefde en moedigt broederlijke gevoelens tussen mensen aan. Het kan u beide kanten van een kwestie laten zien. Het kristal stimuleert, reinigt en activeert het hart en hartchakra. Het aardt energie, brengt yin en yang in evenwicht en helpt u om uw volle potentieel te verwezenlijken. Naar verluidt is het goed voor meditaties op basis van mantra's en brengt het de ziel meer in harmonie met de vibratie.

Rhodoniet heelt emotionele schokken en paniek en geeft ondersteunende energie aan de ziel. Het is zeer weldadig in gevallen van emotionele zelfvernietiging, wederzijdse afhankelijkheid en mishandeling. Rhodoniet geneest emotionele wonden en littekens uit het verleden en zorgt voor de omvorming van pijnlijke emoties. Deze steen heeft een krachtige resonantie met vergeving en steunt de verzoening na langdurige pijn en mishandeling, Het is bij genezing van een vorig leven te gebruiken om verraad en verwaarlozing aan te pakken. Met zijn vermogen om onzelfzuchtige eigenliefde en vergeving te bevorderen helpt het projecties terug te trekken die de partner verantwoordelijk stellen voor iets wat in uzelf zit.

Gebruik Rhodoniet om beledigingen te laten afketsen en wraak te voorkomen. Daarnaast bevordert het kalmte in gevaarlijke of verwarrende situaties.

Rhodoniet brengt fysieke en geestelijke energieën met elkaar in evenwicht en integreert ze. Het bouwt zelfvertrouwen op en maakt een einde aan verwarring.

Rhodoniet geneest wonden en verlicht insecten beten. Het kan littekens verminderen, heeft een weldadig effect op de groei van botten en op het gehoororgaan door dat goed af te stemmen op geluidstrillingen en stimuleert de vruchtbaarheid. Deze steen behandelt emfyseem, ontsteking van gewrichten, artritis, auto-immuunziekten, maagzweren en multiple sclerose.

POSITIE Leg het op een relevante plek. Leg het op het hart in geval van emotionele wonden of op de huid voor uitwendige of inwendige wonden.

Rhodonietsteen activeert de pijnappelklier en biedt intuïtieve leiding.

Dit kristal brengt de chakra’s op één lijn en verwijdert blokkades in de stroom van chakra-energie. De zachte roze straling is vooral geschikt bij de genezing van emoties.


Agaat
Chakra: Agaat resoneert met alle chakra's maar het meest met Wortel/Stuit chakra (1e), Sacraal chakra (2e)
Sterrenbeeld: Agaat resoneert met alle sterrenbeelden maar het meest met Ram, Steenbok, Stier, Schorpioen

Dit is een zeer stabiel kristal, gevormd uit microscopische kristallen van kwarts in strepen. Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.

Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum instant houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort.

Agaten versterken de geestelijke functie door een betere concentratie en betere analytische vermogens. De liefde van agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan. Agaten met heldere kristallen kunnen herinneringen stimuleren.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning.

Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

Agaat stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieën. Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert. Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder. Het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier en het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 


Bron o.a. de Kristallengidsen van Judy Hall en diverse lectuur

×

TOP