DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger2
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger3
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger1
DV20135-rhodoniet-agaat-dromenvanger
PDFPrinten

Rhodoniet en Agaat Dromenvanger

Aantal in voorraad: 1
Rhodoniet: angst ~ begrip ~creativiteit ~ geduld ~ liefde
Agaat ~aarding, balans, bescherming, persoonlijke groei, zelfacceptatie
Verkoopprijs: € 25,00
Korting
Beschrijving

Ring dromenvanger is circa 15 cm doorsnede

Rhodoniet

Chakra: Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: Stier
Numerologie: 9
Planeet: Mars
Element: Vuur, Aarde

Eigenschappen zijn onder andere:
- stimuleert creativiteit, waaronder het maken van muziek
- helpt het mentale evenwicht te bevorderen
- hulp met aandacht voor detail en geheugen
- onvoorwaardelijke spirituele liefde
- verbetering van het zelfbeeld en de gevoeligheid
- Vermindert angst, verwarring, moderne stress
- helpt je om beide kanten van een probleem te zien
- helpt je om je volledige potentieel te bereiken
- ondersteunt vergeving

Bevordert herstel. Geeft ondersteuning bij het verlies van een dierbare, een scheiding, liefdesverdriet, langdurige ziekte, mishandeling en trauma’s.

Beschermer voor mensen en kinderen met mediamieke gaven. Een liefdevolle, beschermende steen om aan kinderen te geven die 'dingen zien' (vaak met name 's nachts) waar ze bang van worden en die ze liever niet willen zien.

Werkt kalmerend, vermindert angst en helpt jezelf accepteren en van jezelf houden. Helpt je hoofd koel houden en je balans terugvinden in een crisis, ruzie, noodsituatie of een andere situatie waarin je overbelast wordt.
Stimuleert het begrip, empathie, vergeving en liefde en vermindert ergernis, boosheid en agressie. Goede steen voor (vriendschappelijke) relaties en voor mensen en kinderen die makkelijk hun geduld verliezen en regelmatig in conflicten belanden. Verbetert je interne radar voor gevaar en voor mensen die zich anders voordoen dan ze zijn en geen zuivere intenties hebben.


Agaat
Chakra: Agaat resoneert met alle chakra's maar het meest met Wortel/Stuit chakra (1e), Sacraal chakra (2e)
Sterrenbeeld: Agaat resoneert met alle sterrenbeelden maar het meest met Ram, Steenbok, Stier, Schorpioen

Dit is een zeer stabiel kristal, gevormd uit microscopische kristallen van kwarts in strepen. Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie.

Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum instant houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort.

Agaten versterken de geestelijke functie door een betere concentratie en betere analytische vermogens. De liefde van agaat voor oprechtheid moedigt het spreken van de waarheid aan. Agaten met heldere kristallen kunnen herinneringen stimuleren.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning.

Spiritueel verhoogt agaat het bewustzijn en verbindt het u met het collectieve bewustzijn van de eenheid van het leven. Het moedigt contemplatie en assimilatie van levenservaringen aan, wat leidt tot spirituele groei en innerlijke stabiliteit.

Agaat stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieën. Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert. Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder. Het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier en het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts. 

Bergkristal DromenvangerTurkoois hanger
Terug naar: Dromenvanger