Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

0
EHD20117-chalcedoon-flint
EHD20117-chalcedoon-flint 13
EHD20117-chalcedoon-flint2
PDFPrinten

Chalcedoon Flint

Aantal in voorraad: 1
Vuursteen of keisteen, silex of flint (flinterdun)
Bescherming ~ Eigenwaarde ~ Voorouderen ~Wilskracht
Verkoopprijs: € 6,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Zonnevlecht  chakra (3e), Hart chakra (4e)
Sterrenbeeld: kreeft, boogschutter

Afmeting circa 2,5 x 1,8 cm

Deze steen staat voor eigenwaarde en moed. Geeft ondersteuning om je verlegenheid te overwinnen. Helpt bij het stimuleren van intellectuele, rationele en fysieke kracht. Helpt om een rationeler standpunt in te nemen bij confrontaties, ruzies en geschillen. Waardoor er meer begrip komt voor het standpunt van de ander. Onder je kussen helpt deze steen bij nachtmerries en kalmeert de overactieve geest. Helpt om emotionele banden te verbreken die je gebonden houden aan stressvolle situaties, banden met je verleden of angstige situaties. Vuursteen moet worden gebruikt als een talisman om alles wat je wilt verwijderen uit je leven te bannen, inclusief ziekte, verslaving of slechte wensen.

Door de geschiedenis heen werd deze steen gedragen als amulet ter bescherming tegen het kwaad. Deze steen werd/wordt gebruikt voor het opruimen van ongewenste geesten en negatieve energie en voor rituelen om aardgebonden geesten te bevrijden. Flint kan worden gebruikt als beschermend wapen tijdens astrale reizen of spirituele zoektochten.

Flint Chalcedoon is een energetisch zware steen en wordt best gebruikt in combinatie met een aardende steen.

De hanger op de foto is de hanger die u krijgt.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP