Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie.

De studie van de getallen en hun energie en symbolische betekenis. Numerologie voorspelt niet de toekomst, het geeft slechts een beter inzicht in je levensloop. Geen enkele vergelijkbare studie (astrologie, kleurologie, handlijn- en schriftkunde enz.) kan een totaalbeeld geven van iemand. Het geeft inzichten, handvaten.  Jij hebt een uniek getallenstelsel dat dienst kan doen als gids. Niet meer en niet minder. Van oudsher wordt numerologie graag gecombineerd met astrologie. Door de verschillende studies te combineren worden de inzichten alleen maar uitgebreider/duidelijker.

De basis van de numerologie zijn de cijfers 1 t/m 9 en de hoek/meestergetallen 11, 22, 33. Deze laatste drie worden nooit tot één cijfer teruggebracht. Belangrijke getallen zijn o.a. je geboortegetal en het persoonlijk naamgetal. Maar verder kan je ook een numeroscoop opstellen waarin de volgende zaken aan de orde komen; zielsgetal, uitstraling, levensles, struikelblok, confrontatie/hulp, werkwijze en zelfbeeld. Verder kan je bijvoorbeeld ook kijken naar het universele jaar of je persoonlijk jaar, maand, dag, grote levenscycli en kleine levenscycli.

Nieuwsgierig naar wat jouw numeroscoop verteld? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden en prijzen.


*Geraadpleegde literatuur o.a. A.I. de Groot ~ numerologie praktisch toegepast en Kathleen Roquemore ~ numerologie invloed op uw leven.

Numerologie

Numeroscoop

Verkoopprijs € 45,00
Korting
Huidige voorraad

Persoonlijk Jaar

Verkoopprijs € 5,00
Korting
Huidige voorraad

Persoonlijke dag kalender

Verkoopprijs € 9,95
Korting
Huidige voorraad

Persoonlijke maand

Verkoopprijs € 5,00
Korting
Huidige voorraad
×

TOP