Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg

Numerologie is het proces van inzicht, (h)erkenning en transformatie.

De studie van de getallen en hun energie en symbolische betekenis. Numerologie voorspelt niet de toekomst, het geeft slechts een beter inzicht in je levensloop. Geen enkele vergelijkbare studie (astrologie, kleurologie, handlijn- en schriftkunde enz.) kan een totaalbeeld geven van iemand. Het geeft inzichten, handvaten.  Jij hebt een uniek getallenstelsel dat dienst kan doen als gids. Niet meer en niet minder. Van oudsher wordt numerologie graag gecombineerd met astrologie. Door de verschillende studies te combineren worden de inzichten alleen maar uitgebreider/duidelijker.

De basis van de numerologie zijn de cijfers 1 t/m 9 en de hoek/meestergetallen 11, 22, 33. Deze laatste drie worden nooit tot één cijfer teruggebracht. Belangrijke getallen zijn o.a. je geboortegetal en het persoonlijk naamgetal. Maar verder kan je ook een numeroscoop opstellen waarin de volgende zaken aan de orde komen; zielsgetal, uitstraling, levensles, struikelblok, confrontatie/hulp, werkwijze en zelfbeeld. Verder kan je bijvoorbeeld ook kijken naar het universele jaar of je persoonlijk jaar, maand, dag, grote levenscycli en kleine levenscycli.

Nieuwsgierig naar wat jouw numeroscoop verteld? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden en prijzen.


*Geraadpleegde literatuur o.a. A.I. de Groot ~ numerologie praktisch toegepast en Kathleen Roquemore ~ numerologie invloed op uw leven.

PDFPrinten

Numeroscoop

Aantal in voorraad: 100
Verkoopprijs: € 45,00
Korting
Beschrijving

 

In een uitgebreide numeroscoop worden de volgende getallen behandeld:

- Kleine levenscycli - persoonlijk jaar waar je je nu in bevindt
- Grote levenscycli - er zijn 3 grote levenscycli - ieder cyclus is circa 28 jaar - je krijgt uitleg over de cyclus waarin je je nu bevindt
- Kindgetal
- Pubertijdsgetal
- Gezinsgetal
- Omgevingsgetal
- Zielsgetal
- Uitstralingsgetal
- Levenslesgetal
- Struikelblokgetal
- Confrontatie en/of hulpgetal
- Werkwijzegetal
- Zelfbeeldgetal
- Edelsteen advies

Je krijgt de numeroscoop via de mail toegestuurd als een PDF dokument.

De gegevens die ik van jou nodig heb is je geboortedatum en mail adres, deze svp als opmerking door geven bij de bestelling.

Alles heeft zijn tijd. Timing is van grootste belang voor het succes van je reis. De reis die je als ziel voor jezelf hebt uitgekozen. Als je in staat bent om met de flow mee te gaan in plaats van tegen de stroom in te zwemmen, wordt het leven een stuk eenvoudiger en aangenamer. Maar hoe weet je welke periode waarvoor geschikt is?

Numerologie kan je daarbij helpen!

Bewuster leven door middel van Numerologie. Want Kennis is Macht!

Numerologie geeft handvatten om denken, voelen en handelen op één lijn te krijgen.

Om daarmee je persoonlijkheid te versterken en ondersteunen. Door het inzicht dat numerologie je geeft, krijg je de kans om oude patronen los te laten. Dit creëert ruimte om nieuwe dingen in je leven toe te laten. Je krijgt de mogelijkheid om je angsten te herkennen. Wat je sterke kanten zijn en waar je aan mag werken. Door inzicht en herkenning is uiteindelijk transformatie mogelijk.

Numerologie, de wetenschap van getallen. Mensen houden zich er al heel lang mee bezig. Prehistorische mensen gebruikten al getallen om mee te communiceren lang voordat het alfabet werd ontwikkeld. Maar ook de Egyptenaren en de Griekse filosoof Pythagoras hielden zich ermee bezig. Numerologie en Astrologie waren vroeger heel sterk met elkaar verbonden.

Numerologie vertelt ons deze feiten niet alleen over onszelf, maar ook over de mensen met wie we samenwerken. Krijgen we een beter begrip voor elkaar en een beter inzicht in onszelf, dan zal dit de onderlinge verstandhouding zeer ten goede komen.

Een numeroscoop biedt een mogelijkheid om een diepgaand inzicht te verwerven van de betreffende persoon. Met een geboortedatum kan je een zeer volledige en kernachtige analyse maken, een partnervergelijking, een samenwerkingsanalyse, beroepskeuze of loopbaanadvies ondersteunen. Ouders krijgen inzicht in wat hun kind nodig heeft en waarom het reageert zoals het reageert. 

×

TOP