Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
EHW9113-agaat-half-ruw
EHW9113-agaat-half-ruw-1
PDFPrinten

Agaat

Aantal in voorraad: 1
Aarden ~ bescherming ~ stabilisatie
Verkoopprijs: € 8,50
Korting
Beschrijving

Chakra: Wortel/Stuit chakra (1e), Sacraal chakra (2e)
Sterrenbeeld: past bij alle sterrenbeelden, maar resoneert het meest met Ram, Steenbok, Stier, Schorpioen
Numerologie: 44
Planeet: Neptunus, Aarde
Element: Water

Klik HIER voor de video op Instagram

Mooie natuurlijke Agaat hanger (circa 4 cm). Met alle mooie lagen aan de gepolijste kant en het moeder gesteente aan de achterkant.
Agaat geodes, schijven, stenen en hangers worden vaak geverfd met heldere, onnatuurlijke tinten, maar dit prachtige kristal is volledig natuurlijk. De hanger op de foto is de hanger die je krijgt. Er zit nu een zilverkleurig wire oog aan, maar ik kan (zonder extra kosten) deze ook verwijderen en desgewenst vervangen door een waxkoord. 

Eigenschappen zijn onder andere:
- Een goed aardend kristal
- Helpt de verbeelding te stimuleren
- Ondersteunt concentratie en focus
- Brengt stabiliteit
- Helpt om de geest, het lichaam en de geest in balans te brengen.

Werking Agaat in het algemeen: Een uitstekende steen om lichaam, geest en ziel weer in evenwicht te brengen en te harmoniseren. Hij reinigt en stabiliseert de aura, elimineert en transformeert negativiteit. Verbetert het mentale functioneren, de concentratie, het waarnemingsvermogen en het analytisch vermogen. Het verzacht en kalmeert, geneest innerlijke woede of spanning en creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Disclaimer: Edelstenen & mineralen nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.

×

TOP