Deze website gebruikt cookies
×
×
 x 

Winkelwagen is leeg
Geen afbeelding ingesteld
PDFPrinten

Schorpioen (24 oktober - 22 november) olie

Aantal in voorraad: 1
Sinaasappel, Sandelhout en Patchouli
Inhoud flesje 5 ml
Verkoopprijs: € 6,50
Korting
Beschrijving

Scorpio / Schorpioen (24/10 - 22/11) water teken - diepzinnig - gedreven - ondoorgrondelijk

De hoofdbestanddelen van de etherische melange zijn:
Sinaasappel: neemt angst weg voor nieuwe, onbekende situaties en laat ons vanuit het hart handelen. Heeft een positieve werking op angst.
Sandelhout: werkt mentaal zuiverend en geeft rust. Deze spirituele geur stimuleert de intuïtie en schenkt innerlijke balans. Deze geur is goed voor zuivering van je huis en verdrijft negatieve gedachten. Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt als wierook.
Patchouli: opent de poorten tot het onderbewuste. In een sprookjesachtige, verleidelijke atmosfeer is ruimte tot overgave.

Speciale melanges van etherische oliën, die een afspiegeling zijn van het karakter waar een bepaald dierenriemteken voor staat. Zij onderstrepen het kenmerkende karakter van een sterrenbeeld en helpen deze in energie te verruimen. De astrologie melanges zijn samengesteld uit 100% etherische oliën.

Disclaimer: Etherische oliën nemen nooit de plaats in van een arts of medicijnen. Zij zijn géén vervanging voor een dokter. Raadpleeg dus steeds bij gezondheidsproblemen uw huisarts.  Buiten bereik van kinderen houden.

Zoals bij veel stoffen kunnen ook etherische oliën soms allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie gaat vaak gepaard met roodheid en jeuk, soms met huiduitslag. Nadat u bent gestopt met de betreffende stof, verdwijnen deze klachten doorgaans vanzelf. Sommige etherische oliën zijn fototoxisch, dit betekent dat ze pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken als ze worden aangebracht op de huid die binnen 24 uur wordt blootgesteld aan zonlicht of Uv-licht, bv zonnebank. Dit gaat vooral op voor bijvoorbeeld citrusoliën (én Bergamot olie). Fototoxische reacties vallen ook onder een allergische reacties of overgevoeligheidsreacties. Test altijd eerst 24 uur lang  met een druppel olie op de binnenkant van uw elleboog om te zien of er geen allergische reactie ontstaat!

×

TOP